Internet prin Satelit, Tehnologie Two Way VSAT. Solutie fixa

ECHIPAMENTE


1.
PACHET ECONOMIC
2.
PACHET PROFESIONAL
3.
PACHET CORPORATE

Solutie completa, incluzand antena satelit 0,96 m Andrew sau Patriot, BUC 3W, LNB Ku-Band, mount profesional cu reglaj fin de azimuth si elevatie, modem satelit LinkStar (terminal VSAT), cabluri si toate accesoriile necesare.

Recomandat pentru:

Uz personal sau societati mici, cu pana la 20 de statii de lucru, cu viteza de transfer de pana la 512 Kbps.
Aplicabil in mod special uzului personal sau societatilor mici, care intentioneaza sa creeze conexiuni VPN intre mai multe sedii, la preturi accesibile.

Solutie completa, incluzand antena satelit Channel Master 0,96 m - 1,2 m, BUC 2W, LNB Ku-Band sau C-Band, mount profesional cu reglaj fin de azimuth si elevatie, modem satelit LinkStar (terminal VSAT), Wireless (Wi-fi) Acces Point 802.11g (optional, antena omnidirectionala si placa de retea WLAN), cabluri si toate accesoriile necesare.

Recomandat pentru:

Societati mici, medii, retele sau small ISP, cu pana la 50 de statii de lucru, cu viteza de transfer de pana la 2048 Kbps.
Ofera posibilitatea creearii conexiunilor VPN software sau hardware dupa caz. Optional se pot integra solutiile acceleratoare Lamit 2Pro Advanced

Solutie completa, incluzand antena satelit Channel Master 1,2 m, BUC 2W - 4W, LNB Ku-Band, C-Band sau Extended C-Band, mount profesional cu reglaj fin de azimuth si elevatie, modem satelit LinkStar sau iDirect (terminal VSAT), Wireless (Wi-fi) Acces Point 802.11g (optional, antena omnidirectionala sau directionala cu placi de retea WLAN), cabluri si toate accesoriile necesare. Include solutia de accelerare Lamit 2Pro.

Recomandat pentru:
Intreprinderi medii si mari, retele sau ISP, cu pana la 100 de statii de lucru, cu viteza de transfer egala sau mai mare de 2048 Kbps, sau pentru banda dedicata.
Ofera posibilitatea creearii conexiunilor VPN software sau hardware dupa caz.
Pachet Economic
Descriere echipament VSAT
Parametrii functionare
Pachet Profesional
Descriere echipament VSAT
Parametrii functionare
Pachet Corporate
Descriere echipament VSAT
Parametrii functionare
Specificatii tehnice Lamit 2Pro

4.
PACHET CORPORATE PLUS
5.
Lamit 2Pro
6.
UDGATEWAY VPN

Solutie completa, de ultima generatie, cu terminal VSAT iDirect 3000 Series 18M / 4.2M, plus solutie profesionala Wi-Fi integrata WIB si PHC, cu posibilitate integrata de control a 200 de statii remote, si antena omnidirectionala inclusa, acoperind o raza de 5 Km. Pachetul include antena satelit 1,2 m Channel Master sau Andrew, BUC 2W - 3W, LNB Ku-Band, C-Band sau Extended C-Band, mount profesional cu reglaj fin de azimuth si elevatie, cabluri si toate accesoriile necesare.

Recomandat pentru:

Aplicabil oricarui tip de utilizatori, inclusiv corporatii, ISP-uri, localitati mici si mijlocii, fara a mai necesita alte tipuri de echipamente pentru trasmisie si receptie wireless a datelor pe o raza de 5 Km (cu antena omnidirectionala) si peste 5 Km (cu antena directionala).


Solutie hardware integrata pentru accelerarea si eficientizarea traficului si transferului de date prin satelit, utilizabila cu randament maxim in orice tip de retea, chiar daca se folosesc conexiuni la internet terestre, sau radio.

Recomandat pentru:

Eficientizare, securizare si accelerare TCP/IP (a vitezei de transfer de date), utilizare maxima a benzii disponibile, accelerarea navigarii cu afisare instantanee a paginilor web. Aplicabil oricarui tip de utilizator, indiferent de dimensiunea retelei, fie societati comerciale mici, medii, mari sau ISP.

Solutie hardware integrata pentru accelerarea si eficientizarea traficului si transferului de date clasic si VPN prin satelit, utilizabila cu randament maxim in orice tip de retea, chiar daca se folosesc conexiuni la internet terestre, sau radio. Udgateway VPN are toate functiile existente la UDgateway SA, fiind dezvoltate aplicabilitatile pentru solutii VPN hardware, oferind posibilitatea administrarii avansate a traficului VPN.

Recomandat pentru:

Eficientizare, securizare si accelerare TCP/IP si VPN (a vitezei de transfer de date), utilizare maxima a benzii disponibile, accelerarea navigarii cu afisare instantanee a paginilor web. In plus, functia VPN hardware adaugata, cu toate sub-functiile acesteia, recomanda in mod special UDgateway VPN, utilizatorilor care intentioneaza sa securizeze, sa auto-gestioneze si sa accelereze inter-conectarea mai multor sedii (banci, corporatii).
Pachet Corporate Plus
Lamit 2Pro
Specificatii tehnice
UDgateway VPN
Specificatii tehnice
- Pentru comenzi externe, echipamentul VSAT necesar se stabileste in functie de compatibilitatea acestuia in locatia respectiva.
- Achizitionarea echipamentelor se poate face si independent de abonamentul la serviciul de acces la internet via satelit, oferit de compania noastra.
Pentru detalii suplimentare, completati formularul de comanda online : Formular comanda online , sau Contactati-ne.

Pentru contracte de distributie / reseller / parteneriate, va rugam completati acest Formular parteneri, si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

<<< Inapoi la pagina principala Internet prin Satelit, Tehnologie Two Way VSAT Solutie fixa.
Lamit Company - Internet Two way via Satellite
© Copyright 2004-2008. All rights Reserved
Lamit Azienda Azienda Servizi Copertura forum Contatto Informazioni English French Italian Espaniol Romanian Russian